§103/beskyttet beskæftigelse

Living by Heart er godkendt af Socialministeriets tilbudsportal og har løbende pladser til medarbejdere i §103 tilbud/beskyttet beskæftigelse.

Det er vores formål at skabe livsglæde, engagement og livsindhold hos de medarbejdere, der arbejder hos os. Vi har alle noget at byde ind med, og det handler om at blive set og anerkendt for det, vi kan og respekteret for, hvem vi er.

Vi ønsker at give medarbejderne en tilknytning til virksomheden, styrke selvværdet og arbejde med individuelle mål og udviklingsplaner.

Mit arbejde er vigtig for min identitet. Jeg er glad for at være en del af en kreativ virksomhed med afvekslende arbejdsopgaver og medindflydelse. Og så er jeg vild med produkterne og stolt af at se dem i fede boliginteriørbutikker."

Mette, produktionsassistent hos Living by Heart

På vores værksted i Ry er der mange forskellige arbejdsopgaver. Opgaverne tilrettelægges og struktureres sammen med den enkelte medarbejder. Det kræver ingen særlige kompetencer at arbejde hos os. Arbejdsopgaver kan være at male og vokse dåser, montere labels, støbe lys, pakke varer, og meget andet.

Hvis du ønsker at vide mere om vores beskyttede beskæftigelse, kan du kontakte Annette Killie på 

Annette@livingbyheart.dk eller tlf. 29843910