Om os

Living by Heart ApS er et socialøkonomisk anpartsselskab, der blev stiftet i august 2013 af Lisbeth Løvig Jensen.  Vi er registreret som socialøkonomisk virksomhed hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Hos Living by Heart designer og producerer vi lækre, håndlavede kvalitetsprodukter til boligen. Produkterne sælges gennem vores forhandlere, som primært er boliginteriør- og gavebutikker.

Living by Heart bygger på værdierne ansvarlighed, rummelighed, ligeværd og respekt - og udfra dette ønsker vi at skabe arbejdspladser til psykisk sårbare medarbejdere.

Ledelsen

Lisbeth Løvig Jensen er indehaver af Living by Heart. Lisbeth arbejder i produktionen sammen med medarbejderne og har det primære ledelsesansvar. Lisbeth er uddannet cand.mag i historie og psykologi og har erfaring med at arbejde med fysisk og psykisk sårbare borgere fra Århus Kommunes arbejdsmarkedsafdeling samt stillinger som HR-chef.


Katja Hillers har det overordnede ansvar for økonomi- og udviklingsopgaver og er desuden en del af produktionsledelsen. Katja har erfaring med specialundervisning, vejledning og socialpædagogisk arbejde fra sin uddannelse som håndarbejdslærer samt erfaring fra sit arbejde som lærer og socialpædagog. Derudover har Katja en cand.merc i økonomistyring.
Annette Killie  har det overordnede ansvar for virksomhedens § 103 tilbud, og dermed fordeling af arbejdsopgaver og medarbejdernes trivsel. Annette er uddannet plejer og har arbejdet i psykiatrien siden 1986. De sidste 15 år har Annette arbejdet i socialpsykiatrien i Skanderborg Kommune. Ansat i en 1-årig projektstilling fra 1. oktober 2017.